Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Äppelmust

Bjärebygdens Musteri startade Ola och Katrin Englund tillsammans med sönerna Petter och Johan hemma i trädgården i Ängelholm 2013. Musten kallade dem för Englamust. De har under åren använt sig till största del utav våra andra sorterade äpplen.

Hösten 2018 väljer Ola och Katrin dra ner på sitt tempo och de säljer Bjärebygdens Musteri och deras varumärke Englamust till oss, Bjärebygdens Musteri AB blir nu ett dotterbolag till Kattviks Fruktodling AB. Per flyttar produktion och verksamheten till Kattvik där hans fruktodling, packeri och lager finns.

Det viktiga för oss är att bibehålla den familjära känslan som Ola och Katrin byggt upp och att ha en personlig kontakt med våra kunder. Självklart är närodlat och lokalproducerat viktigt och vi känner att vi nu kan knyta ihop säcken i våra verksamheter och musteriet blir en naturlig del för att kunna ta tillvara på så mycket frukt som möjligt.

Gå gärna in på englamust.se för att läsa mer om våra produkter och vårt musteri.

Beställ äppelmust online

Vi pressar Svensk närodlad frukt till ofiltrerad äppelmust, utan tillsatser.

www.englamust.se

En familjetradition på Bjärehalvön sedan 1936